Massage mogelijkheden bij Voel en Gevoel

Alle massages worden op een holistische wijze uitgevoerd. 

Holistisch masseren

Holistisch masseren is een heel rustige manier van masseren waarbij niet het hele lichaam, maar een deelgebied van het lichaam wordt gemasseerd. Door dat heel langzaam te doen bied ik de klant de mogelijkheid om te voelen wat zijn of haar lichaam aangeeft.

De eerste keer

Als u de eerste keer in mijn praktijk komt voor een massage houden we een intake-gesprek waarin we uitgebreid uw lichamelijk en geestelijk welbevinden bespreken. Tijdens volgende afspraken houden we elke keer een kort voor- en nagesprek om te kijken hoe u zich op dat moment voelt. Afhankelijk van het voorgesprek maken we samen een keus uit één van de volgende massages:

Klassieke massage

Dit is een massage van een deelgebied van uw lichaam die gericht is op de spieren, de spierspanning, de bloedsomloop en de gewrichten.

Energetische massage

Dit is een massage van een deelgebied van uw lichaam die gericht is op de manier waarop je (aan)geraakt wordt, waardoor de energie weer beter kan stromen in je lichaam.

Voetreflexologie

Dit is een massage waarbij je door je voeten aan te laten raken je je hele lichaam kunt bereiken. Uitgangspunten zijn dat zones op de voeten een verbinding hebben met lichaamsdelen, organen en het hormonale stelsel.

Aromatouch massage

Dit is een full body massage die gericht is op dieptewerking doordat de 100% etherische oliën op de reflexzones worden toegepast en daardoor snel worden opgenomen in de bloedbaan en het zenuwstelsel.