Gastenboek Massagepraktijk Voel en Gevoel

Voeg een bericht toe
Onderwerp *
Naam *
Email
Website
Inhoud *
Beeld verficatie * Captcha AfbeeldingAfbeelding opnieuw laden
   
 

Sanne: Kinder massage

Met onze dochter van zeven zijn wij bij Veronique geweest wegens onrust, slecht slapen en snel boos zijn. We zijn nu een week verder, het (in) slapen gaat goed en ze zit weer lekker in haar vel. De behandeling was heel prettig voor haar en veronique weet precies hoe ze een kind moet benaderen. Super ervaring! 

dinsdag 09 mei 2017

Judith: Babymassage

Met mijn zoontje van 6 maanden ben ik bij Veronique geweest voor de cursus babymassage.
Hierdoor heb ik zelf veel geleerd over hoe ik hem lekker kan masseren.
Thuis geef ik hem nu regelmatig een massage.  Ook doe ik vaak alleen even de handjes, beentjes of voetjes als we op bank zitten. Erg leuk om te doen en hij vindt het ook erg fijn! 

Veronique legt het erg fijn en duidelijk uit!
Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan!

 

maandag 20 maart 2017

Bernice: Aanrader!!

Vanwege mijn nekklachten kwam ik terecht bij Veronique voor een klassieke massage. Omdat Veronique verder kijkt dan alleen de plek waar de klachten tot uiting komen, ontdekte zij al snel dat de oorzaak van mijn pijn ook deels bij mijn rug en schouders lag. Tijdens de massages voerde zij geen vaste routine uit, maar keek samen met mij waar juist op dat moment het meeste behoefte aan was. Geen massage is hetzelfde en samen ga je op zoek naar de grondoorzaak van jouw pijn. Veronique neemt de tijd voor je en weet precies die punten te vinden waar je (al dan niet bewust) pijn ervaart. Inmiddels voelen mijn rug, schouders en nek al soepeler dan voorheen en met de oefeningen die Veronique speciaal aan mij heeft meegegeven kan ik dit ook beter vasthouden. Mijn volgende massage staat al ingepland!

dinsdag 26 januari 2016

Theo: Heilzame werking

Veronique,

Ik ben steeds verrast over de heilzame werking van jouw handen. Jouw rust en stapsgewijze methodiek zetten me aan tot een nieuw beleven van mijn lichaam. Onlangs ontving ik een hoofdmassage en kwam tot een diepe rust in mijzelf, die dagen daarna doorwerkte. 

En verder zijn mijn beenkrampen ‘s nachts ook veel minder. Bedankt Theo 

zondag 10 januari 2016

Marja: Fijne massage

Veronique, bedankt voor de geweldige massage die ik onlangs van je heb gekregen. Je nam de tijd en wist precies wat ik nodig had om even helemaal te ontspannen. Ik kan iedereen een massage bij Voel & Gevoel aanraden!

zondag 03 januari 2016

 

Powered by Phoca Guestbook